KREATIV Café

Magyarország vezető kreatív portálja

A HALAK szülöttek érzelmi élete

Image A HALAK szülötteinek általában a legnagyobb problémája a valósággal való szembenézés.
buy shoesMens Sneakers Online
A „lesz, ahogy lesz” halogató szemlélete még kiismerhetetlenebbé teheti Õket, mert lényüket még jobban eltávolítja a realitásoktól.
Gyakran azért zárkóznak el az egyenes beszédtől, mert nem szeretnék megbántani szeretteiket a szerintük rideg tényekkel.

Kapcsolataikban minden fenntartás nélkül mutatják ki érzelmeiket és ezért pár-jukat elhalmozzák szeretetük összes jelével, ami előfordulhat, hogy a partner számára túl sok, mert szinte béklyóba köti őket.

A HALAK szülöttek romantikusak és szentimentálisak, nagyon sok kell ahhoz, hogy észrevegyék párjuk hibáit, szinte a legvégsőkig tűrnek.
Önfeláldozó természetükkel még akkor is gondoskodók, amikor már régen más alapokra kellene helyezniük a kapcsolatukat. Ilyenkor önmaguknak ártanak  a legtöbbet, de erre saját maguknak kell rájönniük, ugyanis magas szintű érzelmi intelligenciájuk miatt nagyon erős bennük a segítő szándék és éppen ezért  nehéz őket meggyőzni az ellenkezőjéről.

Nem túlzottan szenvedélyes partnerek, sokkal többet jelent számukra a kapcso-latban a gyengédség, a tapintat.
Mélységes empátiával fordulnak  a szeretett személy felé, ezért szinte minden gondolatát követni tudják, kitalálják, kedves és figyelmes társak, de irányítani kell őket.  Erre bizonytalanságaik, és önbizalomhiányuk miatt van szükség, főleg akkor, ha bántódás éri érzékeny lelküket.
A Neptunusz (uralkodó bolygójuk)  hatása következtében ilyenkor „rekord se-bességgel” zárkóznak be, és lelkük legmélyébe menekülnek megfejteni, hogy mi is történt valójában velük...

Nehéz objektív véleményt alkotniuk, mert a valóság megszépítése és a hibák el-fedése nehézzé teszi ezt  számukra
      
Legszerencsésebb, ha a HALAK szülöttek fantáziájukat és képzelőerejüket alkotó módon használják fel, így nagyszerű eredményeket érhetnek el akár valamely művészeti ágban, akár otthonuk alakításában.
Az otthon, a család a HALAK szülöttjének legfontosabb élettere, ugyanis itt tel-jes védettségben érezhetik magukat a külvilág negatív hatásaitól és kifejezhetik jószívű és odaadó természetüket.

Egyetlen hátulütője ennek a segítőkész és családszerető vonásuknak, hogy kevés idejük marad a kötelezettségek elvégzésére, főleg ha azért ki kell lépniük a rideg külvilágba.

Intenzív lelki életük és érzékeny természetük miatt – mely egyszerre erősségük és gyenge pontjuk is – gyakran éri Õket csalódás.
Ennek oka még az is lehet, hogy álomviláguk következtében párjukkal szemben túlzóak az elvárásaik, eszményképekkel ruházzák fel társukat.
Emiatt sokszor olyasmit is megbocsátanak, ami már a kapcsolatot kérdőjelezi meg,  szerencsére remek megérzéseiknek köszönhetően többnyire helyes dönté-seket hoznak, jó pillanatban.


                                    Utasi Ilona
                                    (30 476 0009)
 

 A cikkekben szereplő sablonok a fenti menüpont alatt és itt, a SABLONOK oldalon találhatók. A cikkben szereplő sorszám alapján tudod beazonosítani.

 

 

 

 

Videó

Loading ...