KREATIV Café

Magyarország vezető kreatív portálja

Nászajándék Teásdobozban

Image Szántó Melinda ötlete
Sneakers Storebuy 95 nike air max cool green blue shoes
Kicsit időigényesebb, de ez sem megszokott…

Kellékek:
* Fa teásdoboz – én itt 12 fakkosat használtam, természetesen lehet kisebb is
* Matt Acryl festék – Beige 12-76 (Deka)
* Decoupage ragasztó
* Ecsetek – egy a festékhez és egy másik a ragasztóhoz
* Szalvéta 2db
* Színben a szalvétához illő, kicsit vastagabb A4-es lap
* Tinta, szivacs, két pici virág
* Filteres tea
Image
Elkészítés:
Első lépésként megtisztogattam a teásdobozt a portól, apró fadarabkáktól, majd a beige színű festékkel lefestettem kívül-belül, gondosan a fakkok belsejét is.

Image

Száradás után elővettem a szalvétát, majd decoupage – technikával a teljes dobozt beborítottam vele: leválasztottam a szalvéta legfelső, mintás rétegét és apró részletekben a dobozra ragasztottam. A művelet viszonylag nehéz volt, mert a ragasztó elég gyorsan száradt, és a szalvétát ügyesen igazgatni kellett. Amikor a borítással készen voltam, az A4-es lapból kivágtam 3 db ellipszis alakot, amelyből az egyiknek a közepét is arányosan kivágtam.
 Image
 
A két tele ellipszist összeragasztottam, majd a harmadikat is rá, hogy 3D-s hatást érjek el. Nagyon kevés tintát tettem pici szivacsdarabra és azt érintgettem hozzá az ellipszis széleihez, hogy kicsit antikolt hatása legyen. Belerajzoltam az ifjú pár kezdőbetűit, majd a három egyberagasztott ellipszist a dobozra helyeztem, a két szélére még virágot helyzetem. Végül belerakosgattuk a teafilterekbe a pénzt és lezártuk a dobozt.

Kellemes időtöltést!
Image 
 

 A cikkekben szereplő sablonok a fenti menüpont alatt és itt, a SABLONOK oldalon találhatók. A cikkben szereplő sorszám alapján tudod beazonosítani.

 

 

 

 

Videó

Loading ...