KREATIV Café

Magyarország vezető kreatív portálja

"Tilitolis" képeslap angyalkával

Scrapbook Karácsonyra Mucsi Martina ötlete
Sports Shoes【メンズ】2021年最新版!アウトドア系ファッションの人気ブランド30選
 
 
 
 
Az elkészítés lépései:
Kivágtam egy 20x15-ös kartont a képeslap alapjának és a hosszabb felénél kettéhajtottam, félretettem. Egy másik kartonból, ami aztán a képeslap "arca" lett, egy kb 9x14-es téglalapot vágtam, majd egyenes, hurkaformájú rést vágtam bele, amit egy sablonnal rajzoltam rá. (Létezik ilyen alakú kivágó is, azzal még könnyebb a dolgunk.)
Image

Egy kisebb téglalapot vágtam egy egyszínű kartonból és ugyanakkora rést vágtam rajta, majd ezt a karton hátuljára ragasztottam, megerősítésnek.
Image
 
Image
 
Image
 
Kiválasztottam és kivágtam a "futkározó" figurát is, ezt szintén egy keményebb alapra, középvastag kartonra ragasztottam.
Image
 
Image 

Utána jött a barba-trükk: vettem két nagyobb, lapos gombot, majd kétoldalú pufi ragasztókockákkal a lyukon át egymáshoz ragasztottam őket.
Image

Aztán az elöl levő gomra ragasztottam kétoldalú cellux-szal a virágtündér-figurát és ez utóbbira egy tintázott szárnypár is került még utólag. Végül az egészet sok pufi ragasztókockával a kettéhajtott képeslap-alapra ragasztottam, hogy legyen helye a hátsó gombnak is a csúszkáláshoz.
Image
 
Image
 
Image
 
Image
 
Image
 
És kész is!:-)


A Webster's Pages "a sweet life your best life" papírjával dolgoztam és Linsey "szárnyaival".:-)
 

 A cikkekben szereplő sablonok a fenti menüpont alatt és itt, a SABLONOK oldalon találhatók. A cikkben szereplő sorszám alapján tudod beazonosítani.

 

 

 

 

Videó

Loading ...