KREATIV Café

Magyarország vezető kreatív portálja

Esküvői testfestés

{jcomments on}eskuv180Csúzy Andrea írása
latest RunningNIKE AIR HUARACHE
Elérkezett a nyár és ezzel együtt az esküvők szezonja. Hétről-hétre láthatunk gyönyörű ruhában végigvonuló csodaszép menyasszonyokat és tündéri koszorúslányokat.

Az esküvői testfestésnek Indiában nagy hagyománya van. A festés hennával történik, és különböző jelentéssel bír. Nyugaton fehér testfestéket használnak és sokkal inkább szépészeti jelentősége van. A menyasszonyt egyedivé és felejthetetlenné teszi! A festés helyettesítheti az ékszert is, ha dekoltázsra, nyakra, karra, vállra kéred a mintát. A festés kiegészíthető csillámokkal, fényporokkal!

Tetoválás eltakarása
Nem kell lemondanod kedvenc ruhádról, csupán azért, mert kilátszik alóla tetoválásod! Az esküvői testfestéssel lefedhető a tetoválás, és mintája is változtatható. Ha látványos helyen díszeleg a tetkó, a fehér testfesték a legalkalmasabb az elfedésére. Ezzel nem csak eltakarjuk a mintát, de egyedi lesz a megjelenésed is!  

Mi van akkor, ha éjfél után már nem akarom a mintát?
Az esküvői testfestés, ugyanúgy, mint az arcfestés, szappanos vízzel lemosható. Így, ha éjfél után felveszed a menyecskeruhát, és már nem szeretnéd a testfestést magadon hagyni, könnyen lemoshatod.

Mennyire tartós?
A festést fixálóval kell rögzíteni, így nem árt neki a meleg! Ha kézre kéred a festést és félsz attól, hogy a kézfogástól kopik a minta, a fixálóval ez is elkerülhető. Tartóssága kb. 12 óra.

Mi a festés menete?
A festés általában egy próbafestéssel kezdődik. A próbafestés napján kialakul a minta végleges formája és felfestik a kiválasztott helyre. Ekkor még lehet változtatni a formán vagy azon, hova kerüljön végül a festés.
Majd a Nagy Napon kb félóra alatt felfestik a mintát, díszítik, fixálják és jöhet a boldogító IGEN!

eskuv1

 

 A cikkekben szereplő sablonok a fenti menüpont alatt és itt, a SABLONOK oldalon találhatók. A cikkben szereplő sorszám alapján tudod beazonosítani.

 

 

 

 

Videó

Loading ...