KREATIV Café

Magyarország vezető kreatív portálja

Társam-e a párom?

Image Az élet „bástyái” közül ez az a terület, amelynek a legtöbb vihart kell kiállnia, de sok öröm forrása is lehet a megtalált harmónia.


Van néhány jól észrevehető jele a kézírásban annak, mikor egy lélek megnyílik a kapcsolatteremtésre és – persze, ha épp nem elkötelezett kapcsolatban él –  megérzi, hogy eljött az ideje a társkeresésnek.

Ilyen jel pld. ha a „g” betű ovál részén nyitottság jelenik meg, vagy az amúgy álló (vagy balradőlt) kézírás elkezd jobbra dőlni. Megjelenhetnek a lágy, girlandos végvonalak,  esetleg az addig kötetlen (nyomtatott) kézírásban elkezdenek a betűk kötődni egymáshoz…..
Image
Vannak olyan emberek, akiknek a kézírása telt vonal, közepesen erős nyomatékú, füzéresen kötődnek a beütik és  jobbradőltek, a „t” áthúzások magassága átlagos.
Õk azok, akik  igen fejlett érzelmi intelligenciával (EQ) rendelkeznek és ezért nagyon sokat tudnak tenni párkapcsolatukért még akkor is, ha társuk nehéz természet.

Alkalmazkodóképesség, empátia és tolerancia nyilvánul meg az ilyen kézírású emberek személyiségében, amivel a nehéz helyzeteket és a konfliktusokba hajló eseményeket fel tudják oldani.

Ha megfigyeljük a páros betűket az ilyen kézírásban, azok többnyire egymás-hoz kötöttek és kidolgozottak. Észrevehető méretkülönbség nincs a két betű között:
Image
A páros betűk szimbolikájában az első betű mindig az író személyre utal, a második (y vagy az „sz”-nél a „z”) a partnert jelenti.

A legszelídebb „nyúlanyó” is tudja kormányozni királyi oroszlán típusú párját, ha az érzelmi intelligenciája (EQ) kellően  fejlett, mert az ilyen embereket empátiájuk, toleranciájuk segíti abban, hogy a közös életúton felbukkanó problémákat, gondokat mindkettőjük megelégedésére rendezni tudják.
Image

Utasi Ilona
+36 30 476 0009 

 A cikkekben szereplő sablonok a fenti menüpont alatt és itt, a SABLONOK oldalon találhatók. A cikkben szereplő sorszám alapján tudod beazonosítani.

 

 

 

Hírlevél

 

Videó

Loading ...