kiváltképp, ha a bonbonos dobozt is magunk készítjük el.
A doboz készítése
A bonbon
Anyagok, kellékek:
1 tábla fehér csoki
1 tábla tejcsoki
15-20 szem hámozott mandula
1 db műanyag szívmintájú jégkockatartó (IKEA)
olvasztó edény
habnyomózsák
Elkészítése:
Tördeljük bele a fehér csokit az edénykébe és olvasszuk fel.
A mandulát hámozzuk meg az "Édeset az édesnek" cikk alapján.
Ékeljünk be az szívforma közepére egy-egy szemet.
A megolvasztott fehér csokit töltsük a habnyomózsákba.
És nyomjuk a szívformába.
Ugyanezt ismételjük meg a barna csokival is.
Egy széles, lapos késsel, vagy műanyag lappal távolíthatjuk el a felületről a fölösleges masszát.
Hagyjuk megszilárdulni, majd óvatosan szedjük ki a szivecskéket a formából.
Sok sikert az elkészítéséhez