KREATIV Café

Magyarország vezető kreatív portálja

Csinos nyári szandál saját dekorációval

Készítsen csinos nyári szandált a Dremellel
Lépésről lépésre
Az idei nyári szezon legdivatosabb lábbelijei az ékszerekkel, strasszokkal és egyéb elbűvölő kiegészítőkkel dekorált szandálok.
Ezeket a csinos cipőket pirkadattól alkonyatig számos alkalommal viselheti, legyen szó strandról, vagy nyár esti összejövetelekről.
Az egyedi, divatos szandál elkészítéséhez nem kell mást tennie, mint vásárolni néhány egyszerű pántos lábbelit majd kidíszíteni őket különféle dekorációs kellékekkel a Dremel ragasztópisztoly segítségével.
Szükséges szerszámok és tartozékok:
Dremel Gravírozó szerszám és karbid gravírozó szár (9924-es)
Gravírozó sablonok
Dremel 930-as Ragasztó pisztoly és magas hőmérsékleten használható színtelen ragasztórúd (7mm)
Szükséges eszközök:
2 db pántos bőr szandál
Metálfényű bársony szalag, ami olyan széles, mint a szandál pántja, amit dekorálni szeretne
Hímzett kis tükrök, és egyéb flitter dekorációk
Csésze alakú flitterek
Lapos hátoldalú strasszok
Puha ceruza
Radír
Olló
Első lépés: a talp díszítése
Helyezze a gravírozó sablont a szandál talpára, és rajzolja át a mintát a ceruzával. Ismételje meg az átrajzolást annyiszor, ahányszor szükséges, hogy jól látható legyen a minta.
A Dremel Gravírozó szerszámba helyezze bele a 9924-es karbid gravírozó szárat, és segítségével gravírozza bele a talpba a ceruzával felrajzolt mintát.
Második lépés: a szalag rögzítése
A Dremel 930-as Ragasztópisztolyba helyezze bele a 7mm hosszú színtelen ragasztó rudat, melegítse fel, és a bársony szalagot ragassza oda a teljes hosszában szandál pántjához. Ha szükséges, fűzze át a szalagot a szandál T-vonalának hurkán és igazítsa el a végződéseket ott, ahol a szalag a talpbetéttel találkozik.
Harmadik lépés: a díszek összeragasztása és felhelyezése
A Dremel 930-as Ragasztópisztolyba helyezze bele a 7 mm hosszú színtelen ragasztó rudat, majd tegyen egy kis ragasztót a csésze alakú flitter közepére, és ragassza rá a lapos hátoldalú strasszot.  Majd tegyen egy másik pötty ragasztót a hímzett kis tükörre, és ragassza rá a csésze alakú flittert. Ebből a díszből még két darabot állítson így össze.
Ragassza az első díszt középre, a szandál T-vonalának tetejére, ezután ragassza oda a másik 2 dekorációt is, a középső két oldalára.
További dekorációs ötletek:
Egy igazán trendi stílus eléréséhez gravírozzon szabad kézzel csíkokat a Dremel Gravírozóval a szandál talpának széleire. A Dremel Ragasztópisztoly és a 7 mm hosszú színtelen ragasztórúd segítségével rögzítsen kis négyzet alakú csiszolt, lapos hátoldalú köveket a szandál keresztpántjára, és ragasszon virág alakú lapos hátoldalú köveket a T-vonalra.
A régi idők stílusát idéző szandál elkészítéséhez gravírozzon kis félköröket és pontokat körbe a talp szélére a Dremel Gravírozó segítségével. A Dremel Ragasztópisztoly és a 7 mm hosszú színtelen ragasztórúd segítségével ragasszon antik fényes csipkét a keresztpántokra és fűzze át a csipkét a szandál T-vonalának tetején a hurok alatt. A T-vonal közepére ragasszon egy dekoratív, szövetből készült rózsát.
Az egzotikus kinézet érdekében gravírozzon kicsi csillagokat körbe a szandál talpába a Dremel Gravírozó segítségével, és színezze ki őket metál fényű tollal. A Dremel Ragasztópisztoly és a 7 mm hosszú színtelen ragasztórúd segítségével ragasszon gyöngyös szélű fonatot a keresztpántok felső szélére, majd ragasszon flitteres anyagot a gyöngyös fonat alá.
További információért és ötletekért látogasson el a Dremel oldalra, vagy Virtuális Sajtóirodánkba: http://www.dremeleurope.com
Szandál dekorálásaAz idei nyári szezon legdivatosabb lábbelijei az ékszerekkel, strasszokkal és egyéb elbűvölő kiegészítőkkel dekorált szandálok.
affiliate tracking urlMen's Casual Shoes, Trainers, Sneakers

Ezeket a csinos cipőket pirkadattól alkonyatig számos alkalommal viselhetjük, legyen szó strandról, vagy nyár esti összejövetelekről. 
Az egyedi, divatos szandál elkészítéséhez nem kell más, minthogy vásárolunk néhány egyszerű pántos lábbelit majd kidíszítjük őket különféle dekorációs kellékekkel.

Szerszámok és tartozékok
* Dremel Gravírozó szerszám és karbid gravírozó szár (9924-es)
* Gravírozó sablonok
* Dremel 930-as Ragasztópisztoly és ragasztórúd (7mm)

Eszközök
* 2 db pántos bőr szandál
* metálfényű bársonyszalag, ami olyan széles, mint a szandál pántja, amit dekorálni szeretne
* hímzett kis tükrök, és egyéb flitter dekorációk
* csészealakú flitterek
* lapos hátoldalú strasszok
* puha ceruza
* radír
* olló

Elkészítése
Első lépés: a talp díszítése
Helyezze a gravírozó sablont a szandál talpára, és rajzolja át a mintát a ceruzával. Ismételje meg az átrajzolást annyiszor, ahányszor szükséges, hogy jól látható legyen a minta. 

1szandal1


A gravírozó szerszámba helyezze bele a 9924-es karbid gravírozó szárat, és segítségével gravírozza bele a talpba a ceruzával felrajzolt mintát. 
1szandal2


Második lépés: a szalag rögzítése
A ragasztópisztolyba helyezze bele a 7mm hosszú színtelen ragasztó rudat, melegítse fel, és a bársony szalagot ragassza oda a teljes hosszában szandál pántjához.
Ha szükséges, fűzze át a szalagot a szandál T-vonalának hurkán és igazítsa el a végződéseket ott, ahol a szalag a talpbetéttel találkozik. 

1szandal3

Harmadik lépés: a díszek összeragasztása és felhelyezése
A ragasztópisztolyba helyezze bele a 7 mm hosszú színtelen ragasztó rudat, majd tegyen egy kis ragasztót a csésze alakú flitter közepére, és ragassza rá a lapos hátoldalú strasszot.  Majd tegyen egy másik pötty ragasztót a hímzett kis tükörre, és ragassza rá a csésze alakú flittert. Ebből a díszből még két darabot állítson így össze.
Ragassza az első díszt középre, a szandál T-vonalának tetejére, ezután ragassza oda a másik 2 dekorációt is, a középső két oldalára.
1szandal5



További dekorációs ötletek:
Egy igazán trendi stílus eléréséhez gravírozzon szabad kézzel csíkokat a gravírozóval a szandál talpának széleire. A ragasztópisztoly és a 7 mm hosszú színtelen ragasztórúd segítségével rögzítsen kis négyzet alakú csiszolt, lapos hátoldalú köveket a szandál keresztpántjára, és ragasszon virág alakú lapos hátoldalú köveket a T-vonalra.

A régi idők stílusát idéző szandál elkészítéséhez gravírozzon kis félköröket és pontokat körbe a talp szélére a gravírozó segítségével.
A ragasztópisztoly és a 7 mm hosszú színtelen ragasztórúd segítségével ragasszon antik fényes csipkét a keresztpántokra és fűzze át a csipkét a szandál T-vonalának tetején a hurok alatt. A T-vonal közepére ragasszon egy dekoratív, szövetből készült rózsát.
Az egzotikus kinézet érdekében gravírozzon kicsi csillagokat körbe a szandál talpába a gravírozó segítségével, és színezze ki őket metál fényű tollal. A ragasztópisztoly és a 7 mm hosszú színtelen ragasztórúd segítségével ragasszon gyöngyös szélű fonatot a keresztpántok felső szélére, majd ragasszon flitteres anyagot a gyöngyös fonat alá.

1szandal6

1szandal7
Forrás: http://www.dremeleurope.com
 

 A cikkekben szereplő sablonok a fenti menüpont alatt és itt, a SABLONOK oldalon találhatók. A cikkben szereplő sorszám alapján tudod beazonosítani.

 

 

 

 

Videó

Loading ...