- Részletek
-
Kategória: Sós
-
Megjelent: 2010. december 26. vasárnap, 16:04
-
Találatok: 14166
Ízlés szerint lehet köret, vagy saláta mellé önálló fogás.
buy shoesAir Jordan 1 Retro High OG "Board of Governors" White/Black-Royal Blue
Hozzávalók: * só
* bors
* pirospaprika
* 1 tojássárgája
* 2 db egész tojás
* liszt
* zsemlemorzsa
* feta sajt
* kevés mazsola
* mokkáskanálnyi őrölt római kömény
* személyenként 10 dkg rizs
* olaj a sütéshez
Elkészítése:A sós vízben kifőzött, langyosra hűlt rizshez tojást, lisztet, borsot, paprikát keverünk.
Vizes kézzel golyókat formázunk belőle és a közepébe egy kis kocka feta sajtot nyomunk. Gazdagíthatjuk zöldségekkel, vagy olivabogyóval, mazsolával, zöldpparikával, stb.
Panírozzuk (liszt, tojás, zsemlemorzsa) és forró, bő olajban kisütjük. Jégsalátával, szezámmártással ideális.