Csokis kanalak
- Részletek
- Kategória: Esküvői tanácsadó
Az esküvői vacsora után az etikett szerint mindig kávét szolgának fel. A finom vacsora után senki sem fog vissza utasítani egy igazi olasz eszpresszót.
latest RunningNike Air Force 1 Low White/Sail-Platinum Tint For Sale
Ehhez a finom kávéhoz a legjobb ráadás lesz egy csokival borított kávés kanál.
A kanalak nagyon jól mutatnak majd a kávék mellett és garantáltan minden vendég elolvad majd a finom csokis kávét kortyolgatva.
Kellékek:
* Teás kanalak (fém v műanyag)
* Fehér és barna csokoládé
* Sütőpapír
* Celofán
* Szalag
A kanalak elkészítése
1. Olvasszuk meg a csokoládét. Ezt vagy gőz fölött tegyük vagy mikrohullámú sütőben. Én személy szerint a gőzfölötti olvasztást szeretem jobban. Miután a csoki megolvadt hagyjuk állni, hogy a csoki egy kicsit, megfagyjon.
2. Készítsünk elő egy tálcát és borítsuk be sütőpapírral.
3. Ezután mártsuk bele a kanalakat a csokoládéba és helyezzük a sütőpapírra, amíg a csoki meg nem fagy.
Miután ezzel megvagyunk, a kanalakat celofánba csomagolhatjuk és átköthetjük szalaggal, de persze celofán nélkül is tálalhatjuk.
Ha színesíteni szeretnénk, a kínálatot a kanalakat megszórhatjuk mogyoróval vagy színes cukrokkal is.
Lovas Virág