- Részletek
-
Kategória: Divat
Remek bizsuk készíthetők süthető gyurma felhasználásával. A fantáziánk szabadon szárnyalhat!
Best Authentic SneakersAir Jordan
Sodorjunk 4-5 cm hosszú hurkát az egyik színű gyurmából az asztal lapján görgetve azt.

A következő színből lapítsunk téglalap formát, és göngyöljük bele a hurkát. Ezt megismételhetjük több színnel is.
Görgetéssel vékonyítsuk kissé a rákerült rétegek miatt magvastagodott hurkát, s ha elég hosszú, felvághatjuk három, vagy négy darabra, melyeket egymás mellé helyezve egybegyúrjuk őket, majd egy harmadik színnel burkoljuk be.
Hagyjuk kihűlni a kezünk melegétől meglágyult gyurmát, és egy éles késsel vagy sniccerrel vágjuk fel egyforma vastagságú darabokra.
Tűvel lyukasszuk ki a gyöngyöket, majd tegyük a sütőbe őket. A gyurma előmelegített sütőben 100 és 130ºC közötti hőmérsékleten keményedik meg.
Kreatív Hobby Áruház1085 Budapest, Üllői út 18.