Ünnepi bólé
- Részletek
- Kategória: Italok

Hozzávalók:
40 dkg őszibarackbefőtt (konzerv is lehet),
40 dkg őszibarackbefőtt (konzerv is lehet),
1 doboz ananászkonzerv,
2 narancs,
1 citrom,
2 dl vodka
2 narancs,
1 citrom,
2 dl vodka
0,5 l Tokaji aszu
7 dl muskotályos Törley pezsgő.
Elkészítése:
A gyümölcsöket vágjuk kockára és tegyük egy nagy bólés tálba. Öntsük rá a gyümölcsök (konzervek) levét is. Tegyük hozzá a citrom reszelt héját és levét, majd a vodkát és a bort. Jól hűtsük le. Fogyasztás előtt adjuk hozzá a pezsgőt.
7 dl muskotályos Törley pezsgő.
Elkészítése:
A gyümölcsöket vágjuk kockára és tegyük egy nagy bólés tálba. Öntsük rá a gyümölcsök (konzervek) levét is. Tegyük hozzá a citrom reszelt héját és levét, majd a vodkát és a bort. Jól hűtsük le. Fogyasztás előtt adjuk hozzá a pezsgőt.
Fekete Edit
Nagykőrös
