KREATIV Café

Magyarország vezető kreatív portálja

Jókívánság bunting

0bunting180Lovas Virág Esküvői ötlete best Running shoes2020~2021年 1月発売予定!ナイキ エア フォー 1 ロー プレミアム "Got 'Em" ホワイト (NIKE nike air max essential 1 fashion store hours today LOW PREMIUM "Got 'Em" White) [DC3287-111] , Fullress , スニーカー発売日 抽選情報 ニュースを掲載!ナイキ ジョーダン ダンク シュプリーム SUPREME 等のファッション情報を配信!

Hogy mi az a bunting? A Bunting eredetileg olyan könnyű posztó, amit zászlók készítéséhez használtak. Ma már olyan apró zászlókkal- papírból, anyagból- ellátott girlandot nevezzük buntingnak, amit dekorációhoz használunk. A tipikus buntingon színes háromszög alakú zászlók vannak. A buntingot használva ötletes és dekoratív vendégkönyvet készíthetünk vendégeink számára.

Kellékek:
* Szép színes karton
* Kb. 5 m madzag
* Ragasztó
* Olló

Elkészítése:
A színes kartonból rombusz alakú darabokat vágunk ki majd félbe hajtjuk és a madzagot a hajtáshoz illesztve összehajtjuk.
Ezt addig ismételgetjük amíg be nem töltjük a madzagot. Ezzel készen is vagyunk. Az esküvőn függesszük ki, akár egy szép fára is rakhatjuk. Készítsünk a bunting mellé tollakat és egy kis táblát, hogy megkérjük vendégeinket hogy a zászlókra írják jókívánságaikat.

bunting

 

 A cikkekben szereplő sablonok a fenti menüpont alatt és itt, a SABLONOK oldalon találhatók. A cikkben szereplő sorszám alapján tudod beazonosítani.

 

 

 

 

Videó