KREATIV Café

Magyarország vezető kreatív portálja

Na de mi lesz a koszorúslányokkal?

{jcomments on}eskuv2180Csúzy Andrea  írása az esküvői testfestésről
Best Authentic Sneakers【正規品】最新のナイキ メンズ レディース スニーカー通販 Elmesélek egy történetet:

Nemrég kihívtak egy menyasszonyhoz, hogy csináljak próbafestést. A „megrendelést” az egyik koszorúslánytól kaptam, így nagy meglepetést okozott a leendő menyasszonynak, amikor beállítottam az albumommal és a festékekkel, csillámokkal. Persze, könnyen belement a festésbe, kétszer se kellett mondani.
Percről percre többen lettünk, körülbelül fél óra alatt befutott minden koszorúslány jelölt. Gyűltek az ötletek, borultak a csillámok, nagy volt a zűrzavar. A végén kezdtem úgy érezni, hogy nem is a menyasszonyról szól ez az egész! Aztán szépen lassan kialakult a minta, letisztázódtak a végleges formák, díszítések.
Gyorsan le is fotóztuk, hogy megörökítsük a Nagy Napra. Persze, mondanom se kell, a menyasszony 5 perc alatt beleegyezett abba, hogy az esküvője napján is dísze legyen a minta!
Majd, miután már csomagoltam volna, rákérdezett az egyik koszorúslány: „na és velünk mi lesz”? Nagyot nevettünk! Jól éreztem én az elején, hogy nem CSAK a menyasszonyról szól ez a dolog!

Mit lehet tenni ilyenkor?
Teljesen egyszerű! A mai esküvőkön nagyon népszerű, hogy a koszorúslányok egyforma ruhában jelenjenek meg. Testfestést nem csak a menyasszony kérhet! Nagyobb lehet az összhang, ha a koszorúslányok is igénylik a festést! Ez lehet a menyasszonyéval azonos helyen, persze ha a ruha ezt megengedi. Lehet azonos mintájú, de lehet teljesen különböző. Ezt sok minden befolyásolja! Azonban itt is kell figyelni a ruha mintájára!   Koszorúslányoknak javasolt a szolidabb festés, hisz aznap minden a menyasszonyról kell, hogy szóljon!  

Mi lett a történet vége?
Természetesen a koszorúslányoknak is választottunk mintát. Egyszerűbb, visszafogottabb volt, mint a menyasszonyé, de mégis látványos! Minden lányra, kivétel nélkül felfestettem a mintát, így teljes volt az összhang! Már nem csak a ruha emelte ki őket, és tette látványossá, hanem a festés is!

Végül mindenki elégedett volt!

eskuv2
eskuv4
 

 A cikkekben szereplő sablonok a fenti menüpont alatt és itt, a SABLONOK oldalon találhatók. A cikkben szereplő sorszám alapján tudod beazonosítani.

 

 

 

 

Videó