KREATIV Café

Magyarország vezető kreatív portálja

Nugátos tojás

marcipan180Igazán elegáns és finom édesség az ünnepi asztalon

Hozzávalók:
* 50dkg marcipán (vagy álmarcipán)
* 20dkg Nutella
* 25 dkg házi fondant  

Elkészítése:
A Nutellát tegyük a hűtőbe felhasználás előtt. A Marcipánt osszuk 20 gombócra és mindegyikből gyúrjunk tojás formát.
Vágjuk félbe mindegyiket és helyezzünk mindegyikbe egy nutella gombócot. A fotón ugyan az áfonyás töltelék látszik, de az eljárás megegyezik)

marcipan

Tegyük rá a tojás másik felét és simítgassuk el nedves kézzel az illesztést simára.

Vonjuk be fehér fondanttal a tojásokat és tegyük hűtőbe felhasználásig.
marcipan2

Bejelentkezés

 

 A cikkekben szereplő sablonok a fenti menüpont alatt és itt, a SABLONOK oldalon találhatók. A cikkben szereplő sorszám alapján tudod beazonosítani.

 

 

 

Hírlevél

 

Videó

Loading ...