KREATIV Café

Magyarország vezető kreatív portálja

Hangulatlámpa üveg kristályokkal

Állólámpa dekorációIlcsik Lilian  ötlete
Buy SneakersNike Air Max 270


Tisztelt Szerkesztőség!

Újoncként jelenkezem, egy kedves ismerősöm ajánlotta ezt az oldalt és nagy meglepetést okozott vele, mert hihetetlenül szép és jó ötleteket látok sok kategóriában és dupla meglepetés, hogy ebben a mai világban - ami egyre kevésbé szól a szépről, a jóról és a tenni vágyásról - vagyunk még és nem is kevesen, akik igenis teszünk  szűkebb-tágabb környezetünk építéséért, szépítéséért.
Némi anyagi ráfordítással, némi fáradsággal és gazdag képzelőerővel mi, hétköznapi emberek, asszonyok-lányok, csodás dolgokat tudunk alkotni és sokkal szebbé tenni életünket.
Ha ránéz az ember arra, amit maga alkotott saját kútfejéből merítve, olyankor örül szíve-lelke....
Életem során mindig szerettem dekorációkat készíteni, és most, hogy rátaláltam az Önök lapjára, szeretnék néhány ötletet megosztani a többi érdeklődővel és aktív hölgyekkel-urakkal.

Kedvenc témám a fény, a világosság és a csillogás. Imádom a kristályokat.
Ezért is egyik "alanyom" egy állólámpa, amit mindenki ismer, lépten-nyomon lehet vele multik áruházaiban találkozni. Kissé unalmas búráját -amit reggelente elsőként pillantok meg- akartam feldobni némi dekorral.

Hozzávalók: 
 műanyag dekorkavicsok többféle színben
  ragasztópisztoly

Elkészítés:   
A búrát leszereltem és az asztalra, egy tálcára borítottam, hogy stabilan megálljon, ne csúszkáljon el, míg dolgozom rajta.

A ragasztópisztollyal nagyon gyorsan kell dolgozni, mert a hőtől túl sok ragasztó folyhat el feleslegesen, ami nem kívánatos.

Amikor teleragasztottam, kis száradási idő után már fel is lehet szerelni a helyére és ha esti fényben ránézünk, Ali Baba barlangjának csücskét láthatjuk.

Még néhány díszt ráakasztottam vékony damillal, amitől úgy tűnik, mintha a levegőben úsznának az ízléses apróságok. Lehet még gyöngysorral is fokozni a látványt, csak arra ügyeljünk, hogy ne essünk túlzásokba, hiszen sokszor a kevesebb több....

Anyagi helyzettől függően lehet bármilyen dekorkavicsot használni, lehet még szebbé tenni is, de arra vigyázzunk, hogy ne legyen túl súlyos a dekor, mert a vékonyka műanyag búra nem bír el túl nagy súlyt, eldeformálódik és használhatatlanná válik.

Ritkán fordul elő, hogy a lámpa izzójának melegétől egy-egy kő leesik, ezt pótlólag bármikor vissza lehet ragasztani.
Nálam évek óta nem volt ilyen baleset.
Ez inkább a súlyosabb köveknél fordul/hat/ elő.

allolampa1

allolampa3

allolampa2

 

 

 A cikkekben szereplő sablonok a fenti menüpont alatt és itt, a SABLONOK oldalon találhatók. A cikkben szereplő sorszám alapján tudod beazonosítani.

 

 

 

 

Videó

Loading ...