KREATIV Café

Magyarország vezető kreatív portálja

Kagylós képkeret készítése

kagylon1 Pillanatok alatt elkészíthetjük ezt a kedves hangulatú képkeret dekorációt.
Sports ShoesUpcoming 2020 Nike Dunk Release Dates

Kenjük be hobby ragasztóval a kartonpapír képkeret elülső oldalát, majd jó erősen nyomjuk rá a festett rostpapír hátoldalára. Vágjuk le a felesleget, a külső és belső széleknél 2-2 cm-t meghagyva, melyeket beragasztózva hajtsunk vissza.

kagylon2


Ragasszunk kagylókat és csigákat a keretre hobby ragasztóval, tetszőlegesen elrendezve őket. A zsinórból csomózzunk össze 4-5 cm-es darabokat, és azokat is ragasszuk fel.

kagylon3


Amíg a keretünkön szárad a ragasztó, vágjunk ki a sötétkék mintás papírból a hátlapnál kb. 2 cm-rel kisebb téglalapot. A hátlapot kenjük be ragasztóval, és simítsuk rá a papírt, a légbuborékokat kipréselve! Helyezzünk rá nehezéket, amíg szárad.

kagylon4Ragasztózzuk be a keret hátoldalát és nyomjuk rá erősen a hátlapra. Amíg köt a ragasztó csíptessük össze a két részt ruhacsipesszel, hogy tökéletesebben illeszkedjenek egymáshoz. Végül válasszuk ki kedvenc tengerparti fotónkat, és ragasszuk bele a keretbe.

kagylon5


kagylon1
Kreatív Hobby Áruház
1085 Budapest, Üllői út 18.


 

 A cikkekben szereplő sablonok a fenti menüpont alatt és itt, a SABLONOK oldalon találhatók. A cikkben szereplő sorszám alapján tudod beazonosítani.

 

 

 

 

Videó

Loading ...