KREATIV Café

Magyarország vezető kreatív portálja

Díszdoboz kagylókkal

Image Igazi nyári hangulatot ad egy kagylókkal díszített dobozka. Ebben tárolhatjuk a nyaraláson gyűjtött apró kincseinket.
jordan SneakersThe world is yours – Neue Sneaker, Apparel und mehr für KidsImage Fessük ki a doboz alját és oldalát sötétkék hobby festékkel, a tetejét pedig krémszínűvel, és hagyjuk száradni 10-15 percet.
Image Cseppentsünk ki egy nejlonzacskóra krémszínű, világos-, és sötétkék hobby festéket, majd egy szivacs segítségével pacsmagoljuk fel a színeket a dobozra, a sötétkék alapra a világosabb, a krémszínű tető oldalára a sötétebb színeket használva. A doboz tetejét hagyjuk ki.


Image Kenjünk a doboz tetejére vastag rétegben hobby ragasztót egy durvasörtéjű ecset segítségével. Szórjunk rá bőven dekorhomokot. Hagyjuk kötni a ragasztót néhány percig, majd a felesleges homokot rázzuk le róla egy papírlapra, ahonnan könnyen visszatölthetjük a zacskóba.

Image Ragasszunk kagylókat és csigákat a doboztetőre tetszés szerint. A ragasztót bőven használhatjuk, nem baj, ha kilátszódik a széleknél, mert száradás után átlátszóvá válik.


Image Végül kössünk egy darab zsinórt szorosan a doboz oldalára.
Kreatív Hobby Áruház
1085 Budapest, Üllői út 18.


 

 A cikkekben szereplő sablonok a fenti menüpont alatt és itt, a SABLONOK oldalon találhatók. A cikkben szereplő sorszám alapján tudod beazonosítani.

 

 

 

 

Videó

Loading ...