KREATIV Café

Magyarország vezető kreatív portálja

Képkeret

Image Török Klára ötlete: Ez a képkeret egy filléres apróság. Az alapja minden nagyáruházban megtalálható hungarocell álmenyezet. 6-7 lap 500 Ft körül van.
Running Sneakers StoreAir Max
Ez a képkeret 1 lapból készült, s két 10*13 cm-es kép van benne.
A képeket elhelyeztem a hungarocell lapon úgy, hogy mindenütt maradjon ki hely a képek mellett a végleges méretnek megfelelően.

Amikor eldöntöttem, hogy mekkora legyen a képkeret végleges mérete, akkor körberajzoltam, s kivágtam két egyforma méretben.
Az egyik lapon vágtam két téglalapot a képeknek. Természetesen körben 0,5-0,5 cm-rel kisebbet, hogy a kép szélei ne látszanak. Ezután a kivágott lapot beborítottam csomagolópapírral, a másik alapra pedig fölragasztottam a képeket a megfelelő helyre.
A két réteget összergasztottam. (Én dequpage ragasztót használtam, de hobbi ragasztó is jó a célra.) Ezután már úgy díszítjük, ahogy jól esik. Én holdakat ragasztottam rá kétoldaló ragasztóval. Ezeket a mintákat is csomagolópapírból vágtam ki.

A hátuljára képakasztó került, s már mehetett is a falra.
 

 A cikkekben szereplő sablonok a fenti menüpont alatt és itt, a SABLONOK oldalon találhatók. A cikkben szereplő sorszám alapján tudod beazonosítani.

 

 

 

 

Videó

Loading ...