KREATIV Café

Magyarország vezető kreatív portálja

Tenger a hátsó udvarban.

kisudvar1 Czuczai Zsófia ötlete Running sport media2020 Cheap nike air zoom structure solstice Low "Travis Scott" For Sale CT5053-001


A hátsó udvarunkat szörnyű ronda, sivár beton panel kerítés határolta. A kis udvar aranyos és hasznos is, hát idevarázsoltam a tengert.
A munkához közönséges, kültéri (fagyálló!) homlokzat festéket vásároltam, hozzá színező pasztát. Érdemes szétnézni a festékboltokban és barkács áruházakban, sokféle márkát sokféle áron lehet kapni. Az egészet festő hengerrel festettem, itt-ott javítottam széles, lapos ecsettel.
A növényeket fóliával takartam le.

kisudvar2


A fehér festékkel alapoztam a beton panelt. A legvilágosabb színnel kezdtem a sötétek felé haladtam. Színező pasztával kevertem ki a kék és zöld különböző árnyalatait.  Mivel nem nagy az egész kerítés, kevés, különböző árnyalatú festék kellett. Nem is kerítettem nagy feneket neki, csak úgy kavirtyoltam a festő henger műanyag táljában. A legerősebb színeket (kéket, zöldet) tisztán, keveretlenül vittem fel a falra. Legvégül a fehér "tajtékot" és a felhő foszlányokat is keveretlen fehér festékkel festettem. Legalulra kis "homokot" is festettem, okkerrel.

kisudvar3

kisudvar1

 

 A cikkekben szereplő sablonok a fenti menüpont alatt és itt, a SABLONOK oldalon találhatók. A cikkben szereplő sorszám alapján tudod beazonosítani.

 

 

 

 

Videó

Loading ...