- Részletek
-
Kategória: Édességek
-
Megjelent: 2013. március 30. szombat, 16:29
-
Találatok: 8064
Igazán elegáns és finom édesség az ünnepi asztalon
Running SneakersAIR MAX PLUS
Hozzávalók:* 50dkg marcipán (
vagy álmarcipán)
* 20dkg Nutella
* 25 dkg
házi fondant Elkészítése:A Nutellát tegyük a hűtőbe felhasználás előtt. A Marcipánt osszuk 20 gombócra és mindegyikből gyúrjunk tojás formát.
Vágjuk félbe mindegyiket és helyezzünk mindegyikbe egy nutella gombócot. A fotón ugyan az áfonyás töltelék látszik, de az eljárás megegyezik)
Tegyük rá a tojás másik felét és simítgassuk el nedves kézzel az illesztést simára.
Vonjuk be fehér fondanttal a tojásokat és tegyük hűtőbe felhasználásig.