KREATIV Café

Magyarország vezető kreatív portálja

Ragyogóan fehér fogak

FogfehérítésTóth Judit ajánlása a fehérebb fogakért
Sports ShoesAir Jordan 1


Nyakunkon a nyár, és ilyenkor sokan szeretnének a legjobb formájukba kerülni, hiszen a ruhák egyre rövidebbek, hogy a strandról már ne is beszéljünk! Én és a barátnőim rendszeresen összeülünk egy kávéra és az élet nagy dolgai mellett persze azt is megbeszéljük, ki milyen praktikát vet be annak érdekében, hogy a nyár a legjobb formájában találja. Összegyűjtöttem néhány jó kis tippet, melyekről úgy gondolom ti is hasznát vehetitek.

Nézzük hát, mit tehetünk  a fehérebb fogakért?

1fog

Ez ugyan nem teljesen ingyenes, de viszonylag olcsó. A lányok közül ezt próbáltuk ki a legtöbben, és mindegyikőnknek bevált.
Ez egy fogfehérítő matrica, melyre az interneten találtam rá. Nekem is az egyik ismerősöm ajánlotta, aki az USA-ban akadt rá. Azért szeretjük, mert olcsón és gyorsan jó eredményt lehet elérni vele, és ráadásul nagyon egyszerű a használata.
Tulajdonképpen egy vékony műanyag matrica, amin rajta van a fogfehérítő anyag. Naponta kétszer fel kell ragasztani a fogakra 30 percre, de nem olyan zavaró, mert átlátszó, és még beszélni is lehet közben. A végén meg csak le kell venni és kidobni.
Ahogy mondani szokták:  Google a barátod! Csak írd be, hogy fogfehérítő matrica és meg fogod találni, 5-6000 Ft körül meg tudod rendelni.

Tóth Judit
 

 A cikkekben szereplő sablonok a fenti menüpont alatt és itt, a SABLONOK oldalon találhatók. A cikkben szereplő sorszám alapján tudod beazonosítani.

 

 

 

 

Videó

Loading ...