KREATIV Café

Magyarország vezető kreatív portálja

Szép barna bőr

Napozás barnaságTóth Judit ajánlása a  szép barna bőrért
Best Authentic Sneakersダンク , Fullress , スニーカー発売日 抽選情報 ニュースを掲載!ナイキ ジョーダン ダンク シュプリーム SUPREME 等のファッション情報を配信!

Nyakunkon a nyár, és ilyenkor sokan szeretnének a legjobb formájukba kerülni, hiszen a ruhák egyre rövidebbek, hogy a strandról már ne is beszéljünk!
Én és a barátnőim rendszeresen összeülünk egy kávéra és az élet nagy dolgai mellett persze azt is megbeszéljük, ki milyen praktikát vet be annak érdekében, hogy a nyár a legjobb formájában találja.
Összegyűjtöttem néhány jó kis tippet, melyekről úgy gondolom ti is hasznát vehetitek.

Nézzük hát, mit tehetünk a  barna bőrért?

1napozo

Ez a praktikus ötlet azoknak szól, akik kénytelenek a nyár nagy részét a munkahelyükön tölteni és így nem nagyon látszik a bőrük színén, hogy milyen évszak is van valójában. Én utoljára úgy 10 éve próbáltam ki önbarnító krémet és hát nem voltam elragadtatva a hatásától.

Ám úgy tűnik, az elmúlt években sokat fejlődtek az ilyen készítmények, mert a múltkor Zsuzsi barátnőm vett egyet és tényleg szép egyenletes barna lett a bőre.
Az önbarnító krémek hatóanyaga a dihidroxi-aceton, amely a bőr legfelső, elszarusodott rétegét színezi be kémiai úton.

Előnye, hogy a nappal és a szoláriummal szemben nem jár a bőr számára UV-terheléssel, így annak későbbi káros hatásait (bőröregedés, bőrrák) is elkerülhetőek.
Azonban nagyon oda kell figyelni, hogy a krémeket egyenletesen oszlassuk el.
Emellett érdemes egy alapos testradírozást beiktatni az önbarnítók felvitele előtt, ugyanis mivel a színezőanyag az elszarusodott területeken jobban kifejti hatását, az elhalt sejtek egyenetlen eloszlása miatt az elért eredmény foltos lehet.

Többféle barnító készítményt lehet kapni, pár száz forinttól egészen több ezerig. A barátnőm az interneten rendelte, az ára sem volt vészes, kb. 900 Ft-ba került.

Tóth Judit
 

 A cikkekben szereplő sablonok a fenti menüpont alatt és itt, a SABLONOK oldalon találhatók. A cikkben szereplő sorszám alapján tudod beazonosítani.

 

 

 

 

Videó

Loading ...