KREATIV Café

Magyarország vezető kreatív portálja

Csokis kanalak

Image Az esküvői vacsora után az etikett szerint mindig kávét szolgának fel. A finom vacsora után senki sem fog vissza utasítani egy igazi olasz eszpresszót.
latest RunningNike Air Force 1 Low White/Sail-Platinum Tint For Sale


Ehhez a finom kávéhoz a legjobb ráadás lesz egy csokival borított kávés kanál.
A kanalak nagyon jól mutatnak majd a kávék mellett és garantáltan minden vendég elolvad majd a finom csokis kávét kortyolgatva.

Kellékek:
* Teás kanalak (fém v műanyag)
* Fehér és barna csokoládé
* Sütőpapír
* Celofán
* Szalag

A kanalak elkészítése
1. Olvasszuk meg a csokoládét. Ezt vagy gőz fölött tegyük vagy mikrohullámú sütőben. Én személy szerint a gőzfölötti olvasztást szeretem jobban. Miután a csoki megolvadt hagyjuk állni, hogy a csoki egy kicsit, megfagyjon.
2. Készítsünk elő egy tálcát és borítsuk be sütőpapírral.
3. Ezután mártsuk bele a kanalakat a csokoládéba és helyezzük a sütőpapírra, amíg a csoki meg nem fagy.
Miután ezzel megvagyunk, a kanalakat celofánba csomagolhatjuk és átköthetjük szalaggal, de persze celofán nélkül is tálalhatjuk.
Ha színesíteni szeretnénk, a kínálatot a kanalakat megszórhatjuk mogyoróval vagy színes cukrokkal is.

Lovas Virág
 
Image
 
Image 
 

 A cikkekben szereplő sablonok a fenti menüpont alatt és itt, a SABLONOK oldalon találhatók. A cikkben szereplő sorszám alapján tudod beazonosítani.

 

 

 

 

Videó