KREATIV Café

Magyarország vezető kreatív portálja

Anyáknapi kislány

Image Ezt a kedves figurát a gyerekek 7-8 éves kortól önállóan is el tudják készíteni.
Adidas shoesNike Air Max 270

Kenjük be egyenletesen a hungarocell tojás egyik felét ragasztóval, ujjunkkal simítva ragasszunk fel rá fehér hobbifilcet, majd ugyanezt a másik oldalán is tegyük meg. A fejet is ezzel a módszerrel vonjuk be testszínű filccel.
 Image

A kéz elkészítéséhez szúrjunk lyukat a tojás két oldalába és ragasztózzunk bele két, kb. 6 cm hosszú zseníliadrótot. Testszínű filcből ragasszuk fel a kézfejeket. A lábakat előzőleg megfestett, 9 cm hosszú hurkapálcika darabokból készítsük el. A test alsó részébe szintén fúrjunk lyukakat, és nyomjunk bele a lábak beragasztózott végeit. Vágjuk ki a cipőket vastag dekorgumiból, ragasszunk rájuk rózsaszín masnikat, fúrjunk lyukat a boka részhez, és ragasszuk a lábak végére. Állítva szárítsuk a cipőrészt, mert ekkor láthatjuk, hogy mikor van egyensúlyban a kislány.

Sötétbarna vastag filcanyagból vágjunk téglalapformát, irdaljuk be, és ragasszuk a fejre frufrunak. Egy 4x18cm-es filcdarabot vagdaljunk be a két végétől majdnem a közepéig, és ragasszuk a fej tetejére. Kössük copfba a hajat piros hímzőfonal segítségével. Két fekete gyöngyszemből ragasszunk szemeket. A száj helyét is először ragasztóval kenjük be, majd helyezzünk rá bordó hímzőfonalat. Rózsaszínű filcből készítsük el az orcákat.

Ezután ragasszuk fel a rózsaszín ruha felső részét úgy, hogy a pántok éppen a lány nyakáig érjenek. A szoknyához vágjunk rózsaszínű hobbyfilcből egy 24x6 cm-es téglalapot, belső részére egyszerű fércöltéssel varrjuk fel a madeira csipkét, majd külső részére a piros farkasfog szalagot. Ezután ragasszuk vagy varrjuk össze, majd gombostűkkel rögzítsük a derékrészhez. A piros szívet ragasszuk a kislány hasára. Végül készítsünk filcvirágot és rögzítsük a kislány kezébe.
Image
 
 
Kreatív Hobby Áruház
1085 Budapest, Üllői út 18.


 

 A cikkekben szereplő sablonok a fenti menüpont alatt és itt, a SABLONOK oldalon találhatók. A cikkben szereplő sorszám alapján tudod beazonosítani.

 

 

 

 

Videó