KREATIV Café

Magyarország vezető kreatív portálja

Cserép angyalkák

Image Kedves Karácsonyi dekoráció, vagy ajándék kísérő is lehet a cserép angyalka.
Mysneakers97 Nike Running Shoes Reviews


Első lépésként fessük tetszés szerinti színre a cserepet. Ha szeretnénk díszíteni az angyalka ruháját, miután a festék megszáradt, ragasztózzuk be a cserepet és szórjuk be arany glitterporral. (Lásd a fenti képen.)
Image

Sodort selyemzsinórból vágjunk le két, kb. 17 cm hosszú darabot, ezekből lesz az angyalka karja és lába. A két zsinórdarabot csomózzuk össze úgy, hogy a két kéznek kicsit rövidebb, a két lábnak pedig hosszabb részt kapjunk. A rövidebb darabot dugjuk át a cserépen, hajtsuk kétfelé, és ragasztóval rögzítsük a cserép tetejéhez. A zsinórok végeit ragasztózzuk be és húzzunk rájuk tetszés szerinti színre festett, 10 mm átmérőjű fagolyókat.
Image

A babafejet a nyakrésznél ragasztózzuk be és illesszük a cseréphez. Ha a babafejbe fogpiszkálót vagy hurkapálcát teszünk, könnyebb lesz a cseréphez rögzíteni. Szőke babahajból vágjunk le egy darabot, sodorgassuk meg a kezünkben, hogy dúsabb legyen, majd ragasszuk a babafejre.
Image

Az angyalka szárnyához aranykartonból vágjunk ki egy darabot és ragasszuk a figura hátára.
Image

Aranyszínű zseníliából vágjunk le egy kb. 6 cm hosszú darabot, ez lesz az angyalka glóriája. Hajtogassuk meg a glóriát és ragasszuk az angyalka fejére.
Image

Fehér szaténszalagból vágjunk le egy kb. 12 cm hosszú darabot. A szalagból kössünk masnit az angyalka nyakára.
Image
 
A ragasztásokhoz hobby ragasztó vagy ragasztópisztolyt ajánlunk.
 Image
 
Kreatív Hobby Áruház
1085 Budapest, Üllői út 18.


 

 A cikkekben szereplő sablonok a fenti menüpont alatt és itt, a SABLONOK oldalon találhatók. A cikkben szereplő sorszám alapján tudod beazonosítani.

 

 

 

 

Videó