KREATIV Café

Magyarország vezető kreatív portálja

Diós csodasült

Image Érdemes kipróbálni az elsőre kicsit furcsa ízpárosítást! Percek alatt kész!

 Hozzávalók:
4 szelet ujjnyi vastag pulykamell (vagy karaj)
3 evőkanál darált dió
2 dl tejszín
1 mokkáskanál bors
szegfűszeg
1 szem szétnyomkodott paradicsom
3 gerezd fokhagyma
1 csokor petrezselyem
1 ek. olaj
1 kávéskanál mustár
csipet cukor, só

Elkészítés:
Kiolajozott tűzállótálba fektetjük a sózott, borsozott hússzeleteket szorosan egymásmellé.
Rászórjuk a petrezselymet és a szegfűszeget.
A tejfölbe elkeverjük a diót, mustárt, a paradicsomot, a sót, a cukrot, a fokhagymát és ráöntjük a húsra. Fóliával letakarva 5o percig sütjük.

Jó étvágyat!

 

 A cikkekben szereplő sablonok a fenti menüpont alatt és itt, a SABLONOK oldalon találhatók. A cikkben szereplő sorszám alapján tudod beazonosítani.

 

 

 

Hírlevél

 

Videó

Loading ...