Diós csodasült
- Részletek
- Kategória: Sós
- Megjelent: 2007. november 08. csütörtök, 07:36
- Találatok: 14289
Érdemes kipróbálni az elsőre kicsit furcsa ízpárosítást! Percek alatt kész!
Running Sneakers StoreJordan Ανδρικά • Summer SALE έως -50% Hozzávalók:
4 szelet ujjnyi vastag pulykamell (vagy karaj)
3 evőkanál darált dió
2 dl tejszín
1 mokkáskanál bors
szegfűszeg
1 szem szétnyomkodott paradicsom
3 gerezd fokhagyma
1 csokor petrezselyem
1 ek. olaj
1 kávéskanál mustár
csipet cukor, só
Elkészítés:
Kiolajozott tűzállótálba fektetjük a sózott, borsozott hússzeleteket szorosan egymásmellé.
Rászórjuk a petrezselymet és a szegfűszeget.
A tejfölbe elkeverjük a diót, mustárt, a paradicsomot, a sót, a cukrot, a fokhagymát és ráöntjük a húsra. Fóliával letakarva 5o percig sütjük.
Jó étvágyat!